Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρόβλημα και με Λάτσι για την Ένωση – Με απουσίες η αποστολή

Με αποδεκατισμένη άμυνα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, αφού μετά την απώλεια του Μπάκακη, δημιουργήθηκε και πρόβλημα με τον Λάτσι.

Η ”γκαντεμιά” φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει την Ένωση, μιας και μετά τον τραυματισμό του Μπακάκη και την διάγνωση του Σάκχοφ με κορωνοϊό, ήρθαν και οι εξετάσεις του Λάτσι δείχνοντας πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και όπως είναι αναμενόμενο χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επίσης η ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Σιμόες, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό λαγονοψοϊτη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Στο σπίτι του παρέμεινε ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό Covid-19, ενώ απών ήταν και ο Αντρέ Σιμόες. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ