Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βραδινή δυαδούλα

Πρεμιέρα σήμερα για το site του Αθλητικού Κόσμου, πρεμιέρα και του MR.OVER!

Θα πάμε σε κάτι χαλαρό για απόψε… καθώς τα εγκαίνια του Αθλητικού Κόσμου,  μας γέμισαν το στομάχι και δεν θέλουμε να έχετε μεγάλη αγωνία πριν πέσετε για ύπνο το βράδυ.

Μπολόνια-Ίντερ

OVER 2.5 GOALS

Στις 21:45, η ομάδα του Μιλάνου και πρωτοπόρος του Καμπιονάτο, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπολόνια και επιθετικά έχει τις λύσεις να σκοράρει, ωστέ να βάλει τις βάσεις για να φτάσουμε στον στόχο των τριών τερμάτων στο ματς.Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κι αυτοί εύκολα και πιστεύουμε μπορούν κι αυτοί να βοηθήσουν στην επιλογή μας για το συγκεκριμένο ματς.

Λανς-Λυών

OVER 7.5 CORNERS

Στις 22:00, η Λυών που βρίσκεται 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της μεγάλης κατηγορίας της Γαλλίας, αγωνίζεται στην έδρα της Λανς (5η) και θα έχουμε μία δυνατή μάχη.Αυτό μας οδηγεί να εμπιστευτούμε τα αρκετά κόρνερ, μιας και οι δύο ομάδες έχουν τον τρόπο να «βγάλουν» 8 κόρνερ και να μας πληρώσουν.

Υ.Γ. Κάθε κέρδος είναι ευπρόσδεκτο και σημαντικό.Μην προσπαθείτε να παίζετε πολλά ματς και μεγάλες αποδόσεις για να πάρετε πολλά χρήματα.Μπορείτε να παίξετε και ένα ματς και δύο ματς με μικρές αποδόσεις, έτσι ώστε να κερδίσετε ένα μικρό ποσό το οποίο σίγουρα θα σας φανεί κάπου χρήσιμο.Μην ξεχνάτε την παροιμία που λέει: «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ