Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ισόπαλος στην Κρήτη ο Λεβαδειακός, κόλλησε στην δεύτερη θέση

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην Ιεράπετρα χωρίς όμως να καταφέρουν να φύγουν με το διπλό.Το τελικό ισόπαλο σκορ 1-1 φέρνει τους Βοιωτούς στην δεύτερη θέση στο -5 από τον Ιωνικό και στο +1 απ’ την Ξάνθη δυσκολεύοντας περισσότερο το έργο τους για την άνοδο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ.

Ο Λεβαδειακός μπείτε δυνατά στο ματς με την Ιεράπετρα είχε την κατοχή, δημιούργησε αρκετές φάσεις όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει στο πρώτο μέρος. Στο 17 ο Λούκας Πολέτο από την αριστερή πλευρά έβγαλε μια παράλληλη σέντρα προς την εστία του Αθανασόπουλου  αλλά ο Μπιανκόνι εξ επαφής έβγαλε την μπάλα άουτ. Ακόμα μια τεράστια ευκαιρία που σπατάλησαν οι Βοιωτοί στο ημίωρο ήρθε και πάλι από τα αριστερά με τον Συμελίδης αυτή την φορά να σεντράρει και ο Νίκας με διαγώνιο δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 40 η ομάδα της Ιεράπετρας άνοιξε το σκορ κερδίζοντας πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση του Κούστα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε πιο ήπια με λιγότερες τελικές φάσεις και από τις δύο ομάδες . Στο 82 σέντρα από τα δεξιά του Μύγα προς τον Τζημόπουλο ο οποίος πιάνει την κεφαλιά από κοντά με τον τερματοφύλακα της Ιεράπετρας να κάνει μεγάλη επέμβαση μέσα στην περιοχή κρατώντας το μηδέν για την εστία του , ενώ στο 88 ο Λεβαδειακός βρίσκει γκολ με εύστοχη κεφάλια αυτή τη φορά του Μαρίνου , ο οποίος ήρθε από τον πάγκο λίγα λεπτά νωρίτερα.

Τελικό αποτέλεσμα:

ΟΦΙ Ιεράπετρας – Λεβαδειακός 1-1

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Μασουέρο, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής, Τεγούσης (54* Ντάλα Κόστα), Ντούνης, Φουάσης (75* Αρναούτογλου), Γκίνη, Κούστα (83* Αρσενίδης).

Λεβαδειακός: Μένκα, Δημόπουλος (54* Μαρίνος), Τζημόπουλος, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (74* Ενομό), Μεχία, Πολέττο (74* Κονέ), Συμελίδης (54* Τζιώρας), Μπιανκόνι (81* Κωστή).

Η επόμενη αγωνιστική για τις 2 ομάδες:

7/4 ΟΦΙ Ιεράπετρας – Χανιά 15:00

7/4 Λεβαδειακός – Παναχαΐκή 15:00

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ