Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ματσάρα στο Περιστέρι έφυγε με το διπλό ο Προμηθέας.

 Εξαιρετικό ματς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό του Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου” απέναντι στην ομώνυμη ομάδα έναντι αυτής του Προμηθέα Πατρών.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα επικράτησαν με σκορ 70 – 73 κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα να τερματίσει στην τετράδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ χωρίς καμία να μπορέσει να ξεφύγει και τελείωσε με 36 – 37 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Πατρινοί απελευθερώθηκαν και με ωραίο μπάσκετ άνοιξαν την διαφορά τελειώνοντας το στο +7 από τον αντίπαλο της. Η Τέταρτη περίοδος ξεκίνησε με τον Προμηθέα να φτάνει να προηγείται μέχρι και και 12 πόντους όμως κάπου εκεί έβγαλε αντίδραση το Περιστέρι και μέχρι το τέλος του αγώνα η διαφορά έφτασε ακόμα και στον ένα πόντο. Στο φινάλε του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη με πήρε το μεγάλο διπλό του ντέρμπι  με 70 – 73.

Δεκάλεπτα: 16 -17, 36 -37, 50- 57, 70 -73

Για τον Προμηθέα εξαιρετικό ματς έκαναν τα αδέρφια Γκραντ με 20 και 21 πόντους αντίστοιχα οι οποία έπαιξαν και καθοριστικό ρόλο στο τέλος της αναμέτρησης όταν το παιχνίδι πήγαινε στο τέλος του. Για το Περιστέρι ο πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Τζόουνς πετυχαίνοντας 17 πόντους.

Με την νίκη αυτή η ομάδα της Πάτρας έφτασε στο 12 – 5 χωρίς να έχει παίξει όλα τα παιχνίδια ως τώρα. Από την άλλη πλευρά , το Περιστέρι είναι στο 10 -10 μένοντας πίσω στον στόχο τους για τα play offs.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ