Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντέρμπι δίχως αύριο για την Ένωση κόντρα στους ”ερυθρόλευκους”

Τα πλέι οφ επιστρέφουν και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι που οι κιτρινόμαυροι το χρειάζονται, ώστε να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Μετά την διακοπή της αγωνιστικής δράσης για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, η ΑΕΚ έχει ένα δύσκολο έργο κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών.

Η Ένωση προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ ενάντια στον ΠΑΟΚ με 3-1, αποτέλεσμα που θέλει να αφήσει πίσω της και οφείλει να το κάνει. Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ειδικότερα στο 2ο ημίχρονο, κάτι που το πλήρωσαν με αυτό το σκορ.

Τώρα έρχεται ενάντια στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, να απόδειξει ένα και μόνο πράγμα. Ποιο είναι αυτό; Πως αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εκτός όμως από τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς, αφού θα παραταχθεί με αποδεκατισμένη άμυνα μετά τους τραυματισμούς των Μπακάκη και Λάτσι, ενώ ο Σάκχοφ διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Για αυτόν λοιπόν τον λόγο ο Ισπανός τεχνικός αναγκάζεται να επιστρατεύσει τον Χνίντ σε ένα σύστημα που αναμένεται να είναι 3-4-3. Συγκεκριμένα η τριάδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Σβάρνα, Νεντελτσιάρου και Χνίντ, ενώ σε ρόλο μπακ χαφ θα αγωνιστούν οι Λόπες και Νταντσένκο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Κρίστισιτς με Μάνταλο ή Σιμάνσκι, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Τάνκοβιτς, Γκαρσία και Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή της Ένωσης:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

*Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί στις 19:30 από το συνδρομητικό καναλί της NOVA.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ