Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“Χ”άθηκε η ευκαιρία!!!

Σε ένα ματς ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες, ΑΕΛ και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ένα σκληρό ματς για την 2η αγωνιστική των play-out της Superleague.

Η ΑΕΛ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Πινακά, ενώ στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε με τους φιλοξενούμενους να είναι απειλητικοί και να δυσκολεύουν την ανάπτυξη της Λάρισας. Μάλιστα στο 30′ το γκολ του Βέργου ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Τελικά , η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Φιορίν Ντουρμισάι με τον Κνετ ανήμπορο να αντιδράσει. Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε αποφασισμένος και μόλις στο 50′ ο Βέργος, μετά από ασίστ του Μεντόσα, νικά τον Νάγκι κάνοντας το 1-1. Στο 71-72 λεπτό η εστία του Κνετ “πήρε φωτιά” δεχόμενη αυξανόμενη πίεση από τους “βυσσινί” με τους Ακούνια και Μπέρτο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες. Στο 81′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε κράτημα του Τσότσαλιτς στον Μουκάντζο, όμως ο διαιτητής μετά από συνεννόηση με το VAR αποφάσισαν πως δεν υπάρχει καμία παράβαση. Το παιχνίδι έκλεισε με την κεφαλιά του Βέργου, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Νάγκι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ:(Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο, Μπεν-Χατίρα (87΄ Γκράουρ), Γιακιμόβσκι (84΄ Τσόσιτς),Στίφλερ, Πινακάς (67΄ Μουκάντζο), Χουσίνο (46΄ Ηλιάδης), Μπέρτος, , Ακούνια, Ντουρμισάι.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, , Τσιγγάρας, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Εντινγκά (85΄ Μανθάτης), , Ντίας, Μεντόσα (86΄ Ντάλσιο), Ταχάρ, Περέιρα, Αριγίμπι (73΄ Μαλής), Βέργος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ