Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα…

Την καθάρισε μέσα στο σπίτι σας και κλειδώνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ένα ακόμα πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου.Με σκορ 0-1 στην έδρα της Λειψίας, η οποία ουσιαστικά ήταν η μόνη ομάδα που διεκδικούσε (πριν το ματς) ακόμα το πρωτάθλημα.

Η διαφορά πριν το ματς ήταν στου 4 βαθμούς, ενώ τώρα η ψαλίδα άνοιξε στους 7 και φαίνεται να ξεδιαλύνει η υπόθεση τίτλος για τους Βαυαρούς. Μεστή εμφάνιση για την ομάδα που προπονεί ο Χανς Ντίτερ Φλικ και πραγματικά μία επαγγελματική νίκη, καθώς η Λειψία είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά το αποτέλεσμα το πήρε η Μπάγερν.

Με γκολ του Γκορέτσκα στο 38′ και άριστη διαχείριση στη συνέχεια, κλείδωσε το ματς και έφτασε σε μία ακόμα επικράτηση για φέτος.Η τεράστια απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, φάνηκε να μην επηρεάζει την ομάδα από το Μόναχο…τουλάχιστον για σήμερα.Ο Πολωνός φορ θα απουσιάσει σχεδόν ένα μήνα και φυσικά μετά τον τραυματισμό του, δεν θα προλάβει τα δύο κρίσιμα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ