Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τώρα αποφασίζει για το μέλλον…

Διανύουμε το πιο κρίσιμο διάστημα του 2021 όπου ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει για την στρατηγική του ΠΑΟΚ σε ομάδα,ΠΑΕ και γήπεδο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης ασχολείται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πολύ περισσότερο από  ότι ασχολούνταν πριν την πανδημία,τότε που μπορούσε   και ταξίδευε σε όλο τον κόσμο.Ακόμη πιο σίγουρο είναι ότι συνεχίζει και επενδύει στην Ελλάδα παρά τον πόλεμο που δέχεται από όλους τους αντιπάλους διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις για να τον εκθειάσουν στα μάτια των Ελλήνων.

Το θέμα μας όμως είναι ο ΠΑΟΚ και  το σύνολο των αποφάσεων και της πολιτικής που θα ακολουθήσει, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας που θα καθορίσει και την πορεία της ΠΑΕ, αλλά και της ομάδας η οποία αποτελεί τον καθρέφτη και απασχολεί περισσότερο.

Αυτήν την εποχή όλα τα μεγάλα Club μπορούν και προγραμματίζουν το μέλλον τους.Μέσα στην άνοιξη λαμβάνονται τώρα οι αποφάσεις και προγραμματίζονται οι κινήσεις  ενόψει της επόμενης σεζόν,επομένως ο ιδιοκτήτης θα αποφασίσει πώς και πότε θα γίνει το νέο ξεκίνημα.

Αυτήν την περίοδο λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει για το μοντέλο με το οποίο θα διοικηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα,αλλά και για τις κατευθύνσεις που θα δώσει και για τους στόχους που θα θέσει.

Υπομονή λοιπόν και όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μερες….

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ