Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έχασε μεγάλη ευκαιρία-παρέμεινε πρώτη

Σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier που έγινε στο Άργος ο τοπικός Διομήδης αναδείχτηκε ισόπαλος με την ΑΕΚ με σκορ 27-27. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε.

Οι γηπεδούχοι παρατάχτηκαν με έναν μόλις ξένο ενώ προέρχονταν και από 5μηνη αποχή από αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι που δεν ίσχυε για την Ευρωπαία Ένωση. Έτσι οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 4 γκολ διαφορά(1-5 στο 7′) και 6 λίγο αργότερα(3-9 στο 15′). Από εκείνο το σημείο ο Διομήδης άρχισε την αντεπίθεση και μάζεψε το σκορ κλείνοντας το ημίχρονο στο -2(11-13).

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το μικρό προβάδισμα μέχρι το 40′, όταν ο Μπόσκος έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 17-16. Οι “Λύκοι” έφτασαν μέχρι το +3(23-20) δέκα λεπτά πριν τη λήξη, για να ισοφαρίσει η ΑΕΚ σε 27-27 στο 58:45 με τέρμα του Αραπακόπουλου και πρωταγωνιστές τους Τζηρά και Μυλωνά. Οι κιτρινόμαυροι είχαν μάλιστα την ευκαιρία στην τελευταία επίθεση να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα αλλά ο Τζηράς αστόχησε σε πέναλτι και έτσι έμεινε το 27-27 ως τελικό σκορ.

Καλύτεροι για τους γηπεδούχους-οι οποίοι έπαιξαν με αρκετούς νεαρούς-ήταν οι Τσιγαρίδας, Μπόσκος και Χόγκας. Από την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Τζηράς ο οποίος όμως αποδείχτηκε και μοιραίος για την ομάδα του. Η Ένωση βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Handball Premier με 17 βαθμούς σε 9 αγώνες και ο Διομήδης στην τρίτη με 9 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Διομήδης Άργους – ΑΕΚ 27-27

Διομήδης Άργους (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 3, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 9, Παπαδημητρίου, Παπαντωνόπουλος, Τσάκαλος 2, Χόγκας 4, Μπόσκος 6, Χαντέλης 1, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος, Μούγιτς.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 2, Τζηράς 7, Δομπρής, Νικολαϊδης, Ρέινα 1, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 8, Φλορίδο, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς 2, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 2,Κεδέρης 3.

Διαιτητές: Κιναντζίδης – Φωτακίδης, Κόκκινη: 45′ Μαρκατάτος (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 2/3 – 4/6

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ