Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρόβλημα

Σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που όλος ο κόσμος της, θα περίμενε μια άνετη επικράτηση, η Άρσεναλ κατάφερε να ισοφαριστεί στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε μια σεζόν που τίποτα δεν πάει καλά για τους Λονδρέζους, μια σεζόν που δεν έχουν διεκδικήσει τίποτα, αφού στο πρωτάθλημα έμειναν από πολύ νωρίς πίσω και στο κύπελλο κατάφεραν να αποκλειστούν, το ευρωπαϊκό τρόπαιο είναι το μόνο που τους έμεινε να διεκδικήσουν και να χαμογελάσουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μικέλ Αρτέτα προσπαθεί και θέλει να αλλάξει ταυτότητα στην ομάδα και στον τρόπο που αγωνίζεται, αυτό δεν θα είναι εύκολο. Η τρέχουσα σεζόν είναι η χειρότερη για την ομάδα μετά από πολλά χρόνια, κι αυτό οφείλεται στην έλλειψη ηγετών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την λανθασμένη πολιτική της διοίκησης να μην στηρίξει με ένα δυνατό μπάτζετ τον Ισπανό τεχνικό (όχι ότι το έκανε με τον Αρσέν Βενγκέρ), με αποτέλεσμα να μην κλείνουν προβλήματα σε θέσεις και γραμμές που έχει ανάγκη.

Το κακό είναι ότι η ομάδα συνηθίζει να είναι κάτω από άλλες ομάδες που πριν από λίγα χρόνια δεν θα το περίμενε κανένας. Πρέπει να αλλάξει άμεσα αυτό και μπορεί να επιτευχθεί με την κατάκτηση του Europa League. Αν το καταφέρει η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα τότε θα μπορέσει να χτίσει πάνω σε αυτό για τα επόμενα χρόνια και να βγάλει τον << Άγγλο ασθενή>> που βρίσκεται στην εντατική.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ