Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δυνατό ματς στο “Παλατάκι”

ΠΑΟΚ και Περιστέρι διασταυρώνουν τα… ξίφη τους το απόγευμα(17:00, ΕΡΤ3) στο PAOK Sports Arena με φόντο την 5η θέση. Εκεί ισοβαθμούν παρέα, με την Αθηναϊκή ομάδα να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο, έχοντας αμφότεροι από 30 βαθμούς.

Web Hosting

Οι γηπεδούχοι έρχονται με φόρα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα τελευταία πολύ καλά αποτελέσματα και νίκες για να εδραιωθούν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Ο Άρης Λυκογιάννης είδε με ικανοποίηση τον Josh Carter να ξεπερνά το πρόβλημα που αποκόμισε από τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό και να συμμετέχει στις δύο τελευταίες προπονήσεις, δηλώνοντας παρών στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση. Απόντες παραμένουν οι τραυματίες Τσαλμπούρης, Μήτρου-Λονγκ και Παπασάβογλου. Για το φιλοξενούμενο Περιστέρι ο κόουτς Σωτήρης Μανωλόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλο αλλά στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Τζέι Κρόκετ και Τεράν Πέτεγουεϊ που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Περιμένουμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Διαιτητές ορίστηκαν οι Σχοινάς, Τσαρούχα και Πουρσανίδης ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 στις 17:00.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ