Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνέχεια στα κέρδη…

100% επιτυχία (1/1) χθες στις προβλέψεις του ο MR.OVER, μιας και το ένα παιχνίδι που διεξήχθη βγήκε για πλάκα, ενώ το δεύτερο ματς που έδωσε αναβλήθηκε.Σήμερα θα σας δώσει ακόμα 2 ματς, για να κλείσει όμορφα το Σαββατοκύριακό σας.

Γιάνγκ Μπόις – Σεν Γκάλεν

OVER 2.5 GOALS

Στις 17:00, τα «νεαρά αγόρια» υποδέχονται τη Σεν Γκάλεν για την 28η αγωνιστική του Ελβετικού πρωταθλήματος και δείχνουν ασταμάτητα.Κοντεύουν να στεφθούν μαθηματικά πρωταθλητές και γι’ αυτό συνεχίζουν με το «γκάζι» πατημένο στην επίθεση.Απ’ την άλλη οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για τη σωτηρία τους και με ευκολία πετυχαίνουν και δέχονται γκολ.Οπότε τα 3 τέρματα τα έχουμε εύκολα.

Σάρλοτ Χόρνετς – Ατλάντα Χοκς

OVER 213.5 POINTS

Στις 20:00, στον μαγικό κόσμο του NBA συγκρούονται δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ανατολής, που τους διακρίνει η ταχύτητα και η έφεση στο σκοράρισμα.Τους χωρίζει μία ήττα αλλά τίποτα δεν τους πτοεί, ώστε να βάλουν φωτιά στα καλάθια και να μας δώσουν τους 214 πόντους που θέλουμε.

Υ.Γ. Κάθε κέρδος είναι ευπρόσδεκτο και σημαντικό.Μην προσπαθείτε να παίζετε πολλά ματς και μεγάλες αποδόσεις για να πάρετε πολλά χρήματα.Μπορείτε να παίξετε και ένα ματς και δύο ματς με μικρές αποδόσεις, έτσι ώστε να κερδίσετε ένα μικρό ποσό το οποίο σίγουρα θα σας φανεί κάπου χρήσιμο.Μην ξεχνάτε την παροιμία που λέει: «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ