Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εργοτελης – ΟΦ Ιεράπετρας 4-0 και επιστροφές στις νίκες για Εργοτέλη!

Ο Εργοτέλης φιλοξένησε απόψε στο «Παγκρήτιο στάδιο» τον ΟΦ Ιεράπετρας ενόψει της 20ης αγωνιστικής της super league 2.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη επί των «ασπρόμαυρων» με 4-0. Η Ιεράπετρα προσπάθησε αρκετά στο 2ο ημίχρονο βγάζοντας καλές τελικές, χωρίς όμως ωστόσο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημειώσει α Από την άλλη απότομη κάθοδο με 6 σερί ήτττες. Στο παιχνίδι με τον Διαγόρα πήραν την ισοπαλία και σήμερα θα επιδιώξουν τη νίκη για να πάρουν το τρίποντο. Από την άλλη η ομάδα της Ιεράπετρας βρίσκεται στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Α’ ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι θέλοντας να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις νίκες. Το σκορ άνοιξε ο Κωστανάσιος σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ στο 9′ , ενώ στη συνέχεια ο Εργοτέλης συνέχισε να απειλεί τον ΟΦΙ χάνοντας 2 αξιόλογες φάσεις με τον Τσέλιο, που έφτασε μία ανάσα από το να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 13′ και έπειτα στο 17′. Στο 25΄οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη αναγκαστική αλλαγή τους, αφού τραυματίστηκε ο Μπότε. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Εργοτέλη ο οποίος απειλούσε συχνά την εστία της Ιεράπετρας. Στο 33΄ο Κόντρααντ έκανε το 2-0 με ένα πολύ όμορφο γκολ. Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους καλή φάση με τον Κόστα ο οποίος πλησίασε τη μεγάλη περιοχή, αλλά σούταρε φαλτσαριστά τη μπάλα.

Β’ ημίχρονο

Στην έναρξη του 2ου μέρους του παιχνιδιού ο ΟΦ Ιεράπετρας προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση με τον Καψάλη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 60′ ο Γκίνη απείλησε την εστία του Κατσιμήτρου βρέθηκε πολύ κοντά έκανε κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε  Αρναούτουγλου και πέρασε ανώδυνα από την εστία του Κατσιμήτρου καθώς απομάκρυναν άμεσα οι αμυντικοί.

Η Ιεράπετρα κέρδισε δεύτερο συνεχόμενο φάουλ από τον Ποζατζίδη, το οποίο εκτέλεσε ξανά ο Αρναούτογλου, πέρασε από τους αμυντικούς του Εργοτέλη χωρίς να κινδυνέψει η εστία του. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προσπαθούν και στο 71′ ο Λεμονής έκανε ένα δυνατό σουτ λίγο πιο μπροστά απ’ το κέντρο το οποίο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Φάουλ σε καλό σημείο κέρδισαν οι γηπεδούχοι το 75′ από τον Τσιλιγγίρη το οποίο εκτέλεσε ο Μπουρσέλης, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Ο ΟΦΙ έχασε εξαιρετική ευκαιρία να μειώσει στο 86′ με ένα δυνατό σουτ από το κέντρο του γηπέδου, ο Εργοτέλης όμως στάθηκε «τυχερός». Στις καθυστερήσεις για το τέλος του παιχνιδιού ο «Έργο» έβαλε και 3ο γκολ με ένα όμορφο τέρμα του Πέϊου. Και λίγο πριν το σφύριγμα του τέλους ο Κοκκίνης εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο και την έξοδο του γκολκίπερ του ΟΦΙ και έκανε το 4-0.

Συνθέσεις:
Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπότε ( Κατσούρι 25′ ), Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος ( Κόλα 85′ ), Μπουρσέλης ( Κοκκίνης 85′ ), Κωστανάσιος ( Πατρινός 57′ ), Μανουσάκης, Κόντρααντ( Μπουτσάκης 46΄)

ΟΦΙ ( Τίμος Καβάκας): Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Οκάν ( Τσιλικήρης 61′ ), Ζήσης, Βογιατζής, Φουάσης ( Αρναούτογλου 46 ‘), Ντούνης, Κόστα, Λεμονής, Μπαράτα ( Γκίνι 53΄), Καψάλης (Πριόνης 85’ )

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ