Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Να αφήσει πίσω τον κακό της εαυτό

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Άρη και να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί απέναντι στην φορμαρισμένη ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Στην Ένωση ξέρουν πως αυτό το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού αν το χάθει η Ευρώπη απομακρύνεται ακόμη περισσότερο. Αλλά αυτό το ματς είναι και η ευκαιρία της ΑΕΚ να βρει ξανά το εαυτό της και να σπάσει αυτό το σερί των χαμένων αγώνων που έχει, από την αρχή των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα προέρχεται από την ήττα με ευρύ σκορ (1-5) κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και το κακό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ με σκορ (0-1).

Όλα αυτά τα άσχημα αποτελέσματα μπορούν να ρίξουν ακόμη πιο κάτω (ψυχολογικά και βαθμολογικά) την ΑΕΚ, όμως ταυτόχρονα μπορούν να την ”ξυπνήσουν” και να φέρουν πίσω την ομάδα που όλοι γνωρίζαμε.

Εκτός όμως από τον Άρη, έχει για ακόμη μια φορά αντίπαλο τις απουσίες, μιας και βρίσκονται εκτός αποστολής πολλοί παίκτες της Ένωσης λόγω τραυματισμών.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Νταντσένκο, που υποβλήθηκε σε μαγνητική, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική του αριστερού του ποδιού.

Οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Γιάννης Σαρδέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην των Σάκχοφ, Σιμόες- προπονήθηκαν κανονικά.

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς κόντρα στον Άρη:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ