Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Άντεξε ο Λεβαδειακός στη Λάρισα

Ένα σκληρό ματς διεξήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα και τον Λεβαδειακό με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εν τέλει το διπλό σε ένα συναρπαστικό φινάλε με σκορ 1-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας φάσεις στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο μέρος.

Στο 15 πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ομπράντοβιτς να κάνει το διαγώνιο πλασέ και η μπάλα να καταλήγει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μένγκα.

Στο 33 απαντάει ο Λεβαδειακός με τον Παναγιώτου να σεντράρει από τα αριστερά , ο Χατζής δεν διώχνει καλά με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει στον Νίλι ο οποίος σουτάρει με το εξωτερικό και με εντυπωσιακή επέμβαση του Γλύκου η μπάλα καταλήγει κόρνερ.

Στο 40 η μεγαλύτερη στιγμή για τον Απόλλωνα Λάρισας στο ματς. Ο Λίταινας βγαίνει τετ α τετ από τα αριστερά της επίθεσης όμως δεν κάνει αποφασιστικό τελείωμα και ο τερματοφύλακας των πρασίνων να αποκρούει την μπάλα ολοκληρώνοντας έτσι την μεγάλη αυτή ευκαιρία. Χωρίς τίποτα παραπάνω ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με σκορ στο 0 – 0 παρότι χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες για να μπει κάποιο γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εξίσου δυνατά με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στα πόδια τους ψάχνοντας από νωρίς το γκολ.

Στο 61 βρίσκει τέρμα ο Λεβαδειακός. Ο Νίκας από τα δεξιά έκανε την σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Μπιανκόνι να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Στο 88 κερδίζει πέναλτι ο Απόλλωνας με τον Τασιούλη από ανατροπή του Νίλι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Χατζής ο οποίος σκοράρει και κάνει το 1-1.

Συναρπαστικό φινάλε για το ματς καθώς στην επόμενη φάση ακριβώς στο 90+1 ο Λεβαδειακός κερδίζει και αυτός πέναλτι με τον Μπιανκόνι να εκτελεί κάνοντας το 2-1 και με δύο προσωπικά του γκολ πήρε η ομάδα του το σπουδαίο διπλό.

Ο βραζιλιάνος φόρ των Βοιωτών έφτασε τα 6 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) 4ος: Αλάμπεης (Αθηνών).

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Γκόλιας (27* λ.τ. Λουκάς), Χατζής, Καμπέρης, Μπάμπης, Μπάλλας (67* Τασούλης), Ομπράντοβιτς, Λίταινας (81* Γκουντρουμπής), Γιάκος, Αθανασιάδης.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Νίλι, Παναγιώτου, Μεχία, Νίκας (85* Θεοχάρης), Κωστή (69* Κονέ), Μυτίδης (59* Μπιανκόνι), Πολέτο (59* Μαρίνος).

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ