Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βήμα Σωτηρίας!!!

Σε ένα καθοριστικό ματς ,η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το διπλό μέσα σε μια δύσκολη έδρα μεσα στην οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ και υπέταξε τον Ατρόμητο με γκολ του Στιφλερ στο 40ο λεπτό. Η ομάδα του Φεστα έκανε έξυπνο παιχνίδι και κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού της αντίπαλης ομάδας και να παίξει με το μυαλό της , βάζοντας της κακές σκέψεις ότι δηλ. δεν θα μπορούσε να νικήσει για ένα ακόμη παιχνίδι(έχει να κερδίσει ματς ο Ατρόμητος από τον Ιανουάριο). Κορυφαίοι της νικήτριας ομάδας οι Κολομπινο, Στιφλερ, Ναγκι, με πολλά χιλιόμετρα από όλους τους παίκτες , πάθος , κάλυψη των κενών χώρων και αλληλοκαλυψη.

Κάτι έχει αλλάξει προφανώς με τις προσθήκες της τελευταίας περιόδου για την ΑΕΛ και αυτό είναι πασιφανές. Η ομάδα αυτή δεν θα έπαιζε φυσικά για τον υποβιβασμό εάν είχε στηθεί από την αρχή με αυτούς τους παίκτες και με αυτό τον προπονητή. Πλέον ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και με 6 βαθμούς στα δύο εντός έδρας παιχνίδια και θετικά αποτελέσματα στα δύο εκτός , ίσως να μην χρειαστεί να παίξει ούτε μπαράζ. Ο Ατρόμητος έχει να σκεφθεί την επόμενη σεζόν και την οργάνωση της εφόσον βέβαια πάρει 4 πόντους τουλάχιστον για να μην μπει σε περιπέτειες.

Συνθέσεις.
Ατρόμητος: (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς (71′ Θεοδωράκης), , Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, , Νάτσος (58′ Μουνίθ), Ενσικουλού (37′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71′ Μάτιτς), Μανούσος.Ούμπιδες

ΑΕΛ :(Τζιανλούκα Φέστα): Ναγκι , Τσοσιτς Μπέρτος, , Γιακιμόβσκι (64′ Ηλιάδης), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γλυνός (64′ Νικολιάς),Μαξιμένκο, Ακούνια (88′ Γκράουρ), Μπεν-Χατίρα (75′ Ζίζιτς), Ντουρμισάι (88′ Μιλοσάβλιεβιτς).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ