Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θα ολοκληρώσει την έκπληξη;

Μεγάλο ματς σήμερα στο Παρίσι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου στο Στάδιο Πάρκ ντε Πρενς για τη φάση των 8 του Champions League. Οι Γάλλοι στο πρώτο ματς πριν μια βδομάδα στη Βαυαρία επικράτησαν με 2-3 μέσα σε μία χιονισμένη Allianz Arena και πήραν προβάδισμα στα προγνωστικά, σπάζοντας και το αήττητο 2 χρόνων των Γερμανών πρωταθλητών. Ποιος μπορεί όμως να κάνει ασφαλείς προβλέψεις με αυτή την εξωπραγματική τον τελευταίο χρόνο Μπάγερν

Μεγάλος απών για τον Χάνσι Φλικ ο τραυματίας Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά και οι Γκνάμπρι, Ζούλε, Τολισό, Ντάγκλας Κόστα και Ρόκα. Από την άλλη ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ικάρντι, Κουρζαβά και Μπερνάτ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαρκίνιος. Αντίθετα το παρόν θα δώσουν οι Φλορέντσι και Βεράτι οι οποίοι ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό.

Για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι ο τεχνικός της Παρί δήλωσε:

“Η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, την σεβόμαστε και εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης. Θα πρέπει να έχουμε διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο εντός έδρας με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δε γίνεται μόνο να αμυνόμαστε”.

Ο ομόλογός του της Μπάγερν Χάνσι Φλικ τόνισε κατά τη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας:

“Στο πρώτο ματς είχαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα τα δώσουμε όλα. Για τέτοιου είδους ματς παίζουμε ποδόσφαιρο. Θέλουμε να αγχώσουμε την Παρί”.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1 HD.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ