Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Tόμας Βάτσλικ: Ο μεγάλος στόχος για την θέση “1” (Video)

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη θέση του τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα και την προηγούμενη σεζόν είχε βάλει στο στόχαστρο συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ κάτω από τα δοκάρια παραμένει και τη φετινή σεζόν, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην έχει καταφέρει να βρει μία σταθερά, καθώς Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχουν μοιραστεί παιχνίδια, χωρίς όμως κάποιος να κάνει τη διαφορά και έτσι στον Δικέφαλο του βορρά ψάχνουν τερματοφύλακα από το <<πάνω ράφι>>.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» θα βγουν στην… αγορά έχοντας ως έναν από τους κορυφαίους στόχους την απόκτηση τερματοφύλακα και ο Τόμας Βάτσλικ που αγωνίζεται στη Σεβίλλη έχει ήδη μπει στο στόχαστρο.

Το συμβόλαιο του Τσέχου ολοκληρώνετε μεχρι την λήξη της σεζόν και οι ιθύνοντες του Δικεφάλου κάνουν προσπάθειες για να συμφωνήσουν μαζί του.

Ο 32χρονος πλέον Τσέχος γκολκίπερ, δεν έχει χρόνο συμμετοχής φέτος όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με πολλές ομάδες να είναι στο κόλπο. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις και σίγουρα η ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα άρα πρέπει να επενδύσει με μια ακριβή μεταγραφή σε αυτή τη θέση.

 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ