Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Οι υψηλές πτήσεις ενός Δραμινού

Τι καλύτερο από μια «αθλητική» εκδρομή στη (ανέκαθεν ποδοσφαιρομάνα) Δράμα.Ξεναγός μας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ιστορικής Δόξας Δράμας, Βασίλης Μουρατίδης, ο οποίος με τον Μαυραετό στο στήθος κατέγραψε τα περισσότερα χιλιόμετρα της καριέρας του.Αποκορύφωμα της καριέρας του η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και οι σημαντικές σεζόν σε ΠανιώνιοΟλυμπιακό Βόλου και Τρίκαλα.

Ο ικανότατος εξτρέμ από τη Μακεδονική πόλη, που μέτρησε 205 συμμετοχές και 21 γκολ στην Α’ Εθνική, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον «Αθλητικό Κόσμο» αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τα ποδοσφαιρικά του χρόνια.

«Σίγουρα το πέρασμα μου από τον Ολυμπιακό είναι μια μεγάλη μου στιγμή και είναι πάντα στο μυαλό μου.Επίσης το πρωτάθλημα με τα Τρίκαλα το 1999 στη Β’ Εθνική αποτελεί μια ευχάριστη ανάμνηση για μένα.

Ξεχωριστή θέση όμως στην καρδιά μου έχει ο Πανιώνιος και φυσικά η αγαπημένη μου Δόξα Δράμας.Νιώθω περήφανος που συνέβαλα στις επιτυχίες της και που υπήρξα για πολλά χρόνια κομμάτι μιας ομάδας που έχει γράψει την δική της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ