Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

“Ψήνεται” επιστροφή ξενιτεμένου νταμπλούχου

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα στο διεθνή-και δη ιταλικό-τύπο η πιθανότητα να ξαναδούμε στα μέρη μας τον πιο πετυχημένο βάσει αριθμών προπονητή μεγάλης ελληνικής ομάδας. Και με δηλώσεις του ίδιου μάλιστα. Του τύπου ότι δεν αποκλείει να ξαναβρεθεί στον πάγκο ακόμη και διαφορετικής ομάδας από εκείνη με την οποία πανηγύρισε μεγάλες στιγμές.

Μιλάμε φυσικά για τον Ρασβάν Λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ τη σεζόν 2018-19. Στο παιχνίδι απόκτησής του-σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονται και μεταξύ των managers-έχουν μπει σύλλογοι από την Ιταλία αλλά και ο άλλος Δικέφαλος της χώρας μας, η ΑΕΚ. Η τελευταία περίπτωση παρουσιάζει όπως είναι λογικό εύλογες δυσκολίες και εμπόδια, καθώς ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αυτός που τοποθετούταν συνεχώς απέναντι στην Αθηναϊκή ομάδα με δηλώσεις του με αφορμή το περιβόητο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τον Μάρτη του 2018 όσο βρισκόταν στον πάγκο των ασπρόμαυρων. Οι αινιγματικές του δηλώσεις όμως στην παρούσα φάση όπως “Να επιστρέψω στην Ελλάδα; Γιατί όχι;” σε συνδυασμό με το κλίμα που δημιουργεί ο εγχώριος τύπος περί ενδεχόμενης συμφωνίας Λουτσέσκου-ΑΕΚ δεν αποκλείουν τίποτα.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις σε ένα σίριαλ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ενδεχόμενη συνεργασία του Ρουμάνου με την ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη θα βάλει πραγματικά φωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα σε πολλά επίπεδα! Ο νοών νοείτω…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ