Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παρά λίγο «Άγγλος»

Ένα καλοκαίρι… σχεδόν 3 δεκατίες πριν και συγκεκριμένα το 1995, η φοβερή και τρομερή Μπλάκμπερν Ρόβερς του Κένι Νταλγκλίς ετοίμαζε το ρόστερ της, για τη νέα σεζόν.

Λίγους μήνες πριν είχε στεφθεί πρωταθλήτρια στην Πρέμιερ Λιγκ και ήθελε να ενισχύσει κι άλλο την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες αλλά και να βρει τα συνηθισμένα «λαβράκια», όπως ψάχνει κάθε σύλλογος στην περίοδο των μεταγραφών.

Η πρώτη επιλογή για τα «Ρόδα» ήταν να φέρουν δύο Γάλλους μαζί από την ομάδα της Μπορντό.Ο ένας ήταν ο μοναδικός Ζινεντίν Ζιντάν και ο άλλος ο εξαιρετικός Κριστόφ Ντουγκαρί.Παρ’ όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της Μπλάκμπερν «φρέναρε» τις διαδικασίες απόκτησης των δύο παικτών, αφού δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ένας σχετικά άγνωστος Γάλλος (όπως ήταν τότε ο «Ζιζού») θα έπαιρνε τη θέση του captain Τιμ Σέργουντ στην ομάδα.

Τελικά ο νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπαιξε ποτέ στο Νησί.Δεν είναι πρώτη φορά που ένας σύλλογος κάνει λάθος εκτίμηση για μία μεταγραφή και δεν συμβαίνει μόνο στο άθλημα του ποδοσφαίρου αυτό.Πολλές φορές όμως γενικά στη ζωή, οι ευκαιρίες παρουσιάζονται μόνο μία φορά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ