Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σούπ(ερ) αλλαγή

Ως προς τον χρόνο αντικατάστασης ποδοσφαιριστή… ήταν σίγουρα σούπερ η αλλαγή αυτή, καθώς έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.Άλλοι λένε βγήκε στα 13 δευτερόλεπτα, άλλοι στα 15, εμείς θα πούμε στα 10 δεύτερα.Δεν έχει και μεγάλη σημασία όμως.

Αυτό που μετράει είναι πως καταγράφηκε σαν ρεκόρ, αλλά και σαν σπάνιο γεγονός για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.Συνέβη πριν 6 μήνες στον αγώνα της Νόμε Κάλιου με τη Λεβάντια Ταλίν (1-2) για το πρωτάθλημα της Εσθονίας, όταν ο Λάουρι Σουπ έδωσε τη θέση του στον Βλάντισλαβ Χομούτοφ για τους γηπεδούχους.

Θα σας εξηγήσουμε όμως, γιατί έγινε αυτό.Βάσει των κανονισμών, κάθε ομάδα πρέπει να ξεκινάει τους αγώνες της με τουλάχιστον 2 παίκτες που έχουν βγει από τις ακαδημίες της.Όμως με αρκετούς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ να είναι εκτός λόγω κορωνοϊού, ο κόουτς της Νόμε δεν είχε επιλογές.

Οπότε αποφάσισε να παρατάξει στην 11άδα τον 16χρονο Σουπ.Ουσιαστικά ο πιτσιρικάς το μόνο που κατάφερε ήταν να καταγράψει μία συμμετοχή, αφού δεν πρόλαβε να πατήσει το χορτάρι και αντικαταστάθηκε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ