Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Είχαν από ένα ημίχρονο!

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου 0-0

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Καλαμάτας, όπου οι προσπάθειες των ομάδων σφραγίστηκαν από το «ξερό» 0-0.

Η Καλαμάτα στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας (60%-40%), πίεσε σε μερικές στιγμές την άμυνα της Νίκης, ενώ της ακυρώθηκε γκολ στο 27ο λεπτό με τον Μπουσμπίμπα (οριακή η φάση, δόθηκε οφσάϊντ). Οι κυανόλευκοι του Βόλου αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και έχοντας αρκετά αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Νίκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας μια σπουδαία ευκαιρία στο 47ο λεπτό σε σουτ του Μέτσε που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά στο «Γ» ο Ταϊρης. Οι κυανόλευκοι έλεγξαν γενικά το ματς, αλλά οι τελικές τους πάσες ήταν κακές, δείχνοντας έτσι μεγάλη αδυναμία στην επιθετική ανάπτυξη. Από την άλλη πλευρά σε μια αντεπίθεση της Καλαμάτας στο 62ο λεπτό , ο Λόρι Κέρι με παράλληλη μπαλιά μέσα στην μικρή περιοχή ανησύχησε την εστία του Περιστερίδη, καθώς λίγο έλειψε ο Μαρκόφσκι να σκοράρει με κοντινή προβολή.

Μετά το 75ο λεπτό, ο αγώνας έχασε τον ρυθμό του και ο αγώνας έληξε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Kαλαμάτα παραμένει στην κορυφή του νοτίου ομίλου, ενώ η Νίκη Βόλου εξακολουθεί να βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση δίχως νίκη ύστερα από 6 αγωνιστικές!

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ