Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το έχασε μόνος του…

Ο ΟΦΗ φιλοξένησε απόψε στο Ηράκλειο τον Ατρόμητο για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των play out. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο καθώς οι γηπεδούχοι δέχτηκαν ξανά γκολ στις καθυστερήσεις χάνοντας τελευταία στιγμή τη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για αμφότερες τις δύο ομάδες χωρίς όμως να σημειώσουν κάποια αξιοσημείωτη τελική στο α’ ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν λίγο παραπάνω τον ΟΦΗ και περίπου στα μισά του αγώνα, άρχισαν και οι γηπεδούχοι να γίνονται λίγο παραπάνω απειλητικοί. Στο 44′ έγινε αμυντικό λάθος από πλευράς των «ασπρόμαυρων» και ο Μουνίθ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε καθώς ήταν οφσάιντ έπειτα από έλεγχο του ρέφερι της αναμέτρησης κ. Φωτιά, στο VAR. Μετά από αυτό οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ψυχολογία και έπαιξα με παραπάνω ένταση.

Στο 2ο ημίχρονο οι Κρητικοί μπήκαν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδια κάνοντας την πρώτη καλή τους τελική στο 52′ έπειτα από δύο συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισαν τα οποία εκτέλεσε ο Ντε Γκούσμαν, ο Διαμαντής βρέθηκε μία «ανάσα» από το γκολ, τελικά όμως πρόλαβε να μαζέψει ο Γιαννιώτης. Ο ΟΦΗ τελικά έκανε το 1-0 με τον Ντε Γκούσμαν  έπειτα από πέναλντι που κέρδισε στο 65΄για χέρι από παίκτη του Ατρομήτου. Στο 75′ ο Στάρτζεον λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, έπειτα από δυνατό σουτ κοντά στην εστία του Γιαννιώτη το οποίο κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ του Ατρομήτου. Ο ΟΦΗ τηρεί την παράδοση με τα γκολ που δέχεται στις καθυστερήσεις, χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια του με γκολ του Χριστοδουλόπουλου που ισοφάρισε στο 93′ .

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ