Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το ταλέντο περισσεύει…

Απόψε ο «Αθλητικός Κόσμος» ταξίδεψε στην Μακεδονία και την όμορφη πόλη της Δράμας, όπου συνάντησε τον ταλαντούχο Δραμινό ποδοσφαιριστή, Θοδωρή Αντωνιάδη.

To παρατσούκλι του είναι «κούκου», ενώ το δυνατό του σημείο είναι η ταχύτητα και η έφεση στο σκοράρισμα.Επίσης μπορεί να αγωνιστεί στον χώρο του κέντρου, όπως και σαν εξτρέμ με την ίδια επιτυχία.

Ξεκίνησε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Δράμας και τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.Η πορεία του 16χρονου Θοδωρή ήταν σταθερά ανοδική, μέχρι που έφτασε σήμερα να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική (1ο γκρούπ) με την ιστορική ομάδα του Πανδραμαϊκού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μοιράστηκε μαζί μας τις προσδοκίες του, τις σκέψεις του σχετικά με το ποδόσφαιρο, αλλά μας εξήγησε και πως αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό.

1) Γιατί πιστεύεις πως το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και γιατί επέλεξες να ασχοληθείς με αυτό;

«Με το ποδόσφαιρο με έκανε να ασχοληθώ από το νηπιαγωγείο ένας παλιός μου φίλος, ο οποίος ήτανε 5-6 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα.Ερχόταν με έπαιρνε από το σπίτι και με πήγαινε στην αλάνα να μου μάθει να κάνω σωστή πάσα ή σωστό σουτ και πιστεύω πως χάρη σε αυτόν άρχισα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.Από εκεί και πέρα επέλεξα να το ακολουθήσω γιατί στην πορεία το αγάπησα».

2) Πότε έκανες τα πρώτα σου βήματα στο χώρο και ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Τα πρώτα μου βήματα έγιναν στην ηλικία των 8 ετών, όπου γράφτηκα στην Ακαδημία του Ακρίτα Νέας Κρώμνης. Όσο για τους στόχους μου θα ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα για να γίνω γνωστός παγκοσμίως και να βγάλω αρκετά χρήματα.Κάτι που επίσης θα ήθελα πολύ, είναι να καταφέρω είναι να αφήσω το στίγμα μου στον χώρο του ποδοσφαίρου και να θυμούνται το όνομα μου όταν έρθει η ώρα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση».

3) Αν δεν έπαιζες ποδόσφαιρο, ποιο θα ήταν το άθλημα που θα ακολουθούσες;

«Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάποιο άλλο άθλημα.Το ποδόσφαιρό είναι το μόνο που με γεμίζει και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να ακολουθήσω κάτι διαφορετικό».

4) Σε ποιόν μεγάλο ποδοσφαιριστή θα ήθελες να μοιάσεις και σε ποια Ευρωπαϊκό σύλλογο θα ήθελες να αγωνιστείς κάποια στιγμή;

«Θα ήθελα να μοιάσω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο όποιος είναι και το είδωλό μου.Πιστεύω είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.Όσο για τον σύλλογο που θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή, η απάντηση είναι εύκολη.Είναι η ομάδα που έχω στην καρδιά μου, η Ρεάλ Μαδρίτης».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ