Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μοιραία μοιραίος (Video)

Ήττα 1-2 για τον Παναθηναϊκό, από τον δευτερο Άρη. Το γκολ για τους πράσινους ο Σανκαρέ, ενώ για τον Άρη σκόραραν οι Μάνος και Γκαρσία. Σημείο κλειδί στο παιχνίδι η αποβολή του Μαουρίτσιο στο 53′.

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε τον Διούδη κάτω από τα γκολποστ, τετράδα στην άμυνα οι Μόλο, Βέλες, Νιάζ και Χουάνκαρ, στον χώρο του κέντρου Μαουρίτσιο, Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ με τους Βίγιαφανες και Αϊτορ να βρίσκονται στα πλευρα του προωθημένου Μακέντα.

Στον αντίποδα ο Άκης Μάντζιος παρέταξε Κουέστα στο τέρμα, Σούντγκρεν, Δεληζήση, Ρόουζ, Σάκιτς στην άμυνα , στο κέντρο ο Τζέγκο με τον Σάσα, λίγο πιο μπροστά τους Μαντσίνι, Γκαρσία και Μπερτόλιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος.

Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και την μετουσίωσαν σε γκολ με τον Σενεγαλέζο μέσο να σκοράρει έπειτα απο υπέροχη ασίστ του Χουάνκαρ.

Στο 53′ όμως ήρθε η φάση που άλλαξε όλο το παιχνίδι με τον Μαουρίτσιο να δέχεται δευτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Μεσα σε 4′ ο Άρης πέτυχε δυο γκολ, στο 62′ και 65′, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήρε μια νίκη που του δίνει αέρα 8 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι στα επόμενα δυο ματς θα καθορίσουν το Ευρωπαϊκό τους μέλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ