Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Τρένο» ο Πανσερραϊκός στο Βόλο!

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League συνέχισε ο Πανσερραϊκός καθώς μετά τη σπουδαία νίκη επί της Βέροιας την περασμένη Τετάρτη, οι Σερραίοι πέτυχαν άλλο ένα σημαντικό τρίποντο και μάλιστα εκτός έδρας, επικρατώντας στο Βόλο του τοπικού Ολυμπιακού με 1-0.Μια νίκη που φέρνει τα «λιοντάρια» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, περνώντας τους Βολιώτες, κάνοντας το 3Χ3 και διατηρώντας τη διαφορά των δύο βαθμών από τη Βέροια και την Καβάλα οι οποίες συνέχισαν νικηφόρα.

 

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοΐλας παρέταξε την ομάδα του χρησιμοποιώντας σε σχέση με το προηγούμενο ματς, στο αρχικό σχήμα τους Γεωργιάδη και Ολαϊτάν έχοντας σαφώς ένα πιο επιθετικογενές σύστημα. Σ’ ένα πρώτο μέρος χωρίς κάτι το σπουδαίο στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες πήγαν στο αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. Στο β’ μέρος, ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε πιο ορεξάτα και επιθετικά τον αγώνα, αφού μετά το σουτ του Μέσι στο 49’ το οποίο μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52’ να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη, ο Μέσι με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα προς την εστία του Ολυμπιακού, με τους γηπεδούχους όμως να την απομακρύνουν πάνω από τη γραμμή… Ότι δεν κατάφερε όμως ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, το πέτυχε ο Πράντο δύο λεπτά αργότερα. Ο Ζέρης από τη δεξιά πλευρά έβγαλε τη σέντρα και ο Αργεντίνος φορ με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ… 0-1!

Ένα γκολ που έμελλε να είναι και αυτό που έκρινε τον νικητή του αγώνα αφού διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί στο 72’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόλα και κεφαλιά του Φιλίποβιτς, η μπάλα έφυγε άουτ. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τσαμούρη από τον Πειραιά βρήκε τους Σερραίους να πανηγυρίζουν ένα ακόμα τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Σ. Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Μπουτζίκος, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (58’ Τζούριτς), Τσαγκαλίδης, Βουκελάτος (69’ Βασιλούδης), Παπαδημητρίου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Στοϊλας): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Ψάλτης, Γεωργιάδης (85’ Πέτρου), Μέσι (64’ Κόντσι), Ολαϊτάν (74’ Λουφάκης), Κασμερίδης, Πράντο (74’ Γκούρτσας).

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Νεάπολης Βόλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαμούρης (Πειραιά) ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Βρούζος (Πιερίας)

ΣΚΟΡΕΡ: 54’ Πράντο ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσαγκαλίδης, Αγρόδημος, Φιλίποβιτς – Πίντο

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ