Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τρέξτε να πληρωθείτε!!!

O MR.OVER επιστρέφει στις προβλέψεις του και ξεκινάει με ένα ζεστό πιάτο φαγητό για το μεσημέρι, το οποίο σερβίρεται στις 14:00.

Μιλάμε για το Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν, για το οποίο προβλέπουμε OVER 3.5 CARDS, αφού τα «δρεπάνια» των φιλοξενούμενων θα κάνουν αυτό που συνηθίζουν, ώστε να σταματήσουν τους ταχύτατους παίκτες των πρωτευουσιάνων.Μπορούν και οι γηπεδούχοι βέβαια να συμβάλλουν στις καρτούλες μας.

Δύο ώρες αργότερα (16:00) θα μεταφερθούμε στη γειτονική Ιταλία, όπου η Μπολόνια φιλοξενεί την Σπέτσια και εμείς θα σας προτείνουμε ένα ωραιότατο OVER 2.5 GOALS.Επιθετικές ομάδες και οι δύο με προβλήματα στην άμυνα.Δε θα ζοριστούμε στα 3 γκολάκια που ζητάμε.

Κλείνουμε με το μεγάλο ματς για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ στη χώρα μας, το οποίο διεξάγεται στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα «στείλουν» τη μπάλα στο σημαιάκι του κόρνερ 8 φορές και πολύ λογικό γιατί έχουν τον τρόπο να δημιουργούν πολλές τελικές σε κάθε τους ματς.OVER 7.5 CORNERS λοιπόν και καλό σας ταμείο!

 

Υ.Γ. Κάθε κέρδος είναι ευπρόσδεκτο και σημαντικό.Μην προσπαθείτε να παίζετε πολλά ματς και μεγάλες αποδόσεις για να πάρετε πολλά χρήματα.Μπορείτε να παίξετε και ένα ματς και δύο ματς με μικρές αποδόσεις, έτσι ώστε να κερδίσετε ένα μικρό ποσό το οποίο σίγουρα θα σας φανεί κάπου χρήσιμο.Μην ξεχνάτε την παροιμία που λέει: «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ