Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η αρχή ήταν το ήμισυ της σεζόν;;;

9 πρώτες αγωνιστικές 9 βαθμοί!!!! Με αυτό το ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο;;

Ο λαός μας λέει, ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αυτό επαληθεύεται στη φετινή σεζόν για την ομάδα του Παναθηναϊκού που 21 Νοεμβρίου, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, μετά την ήττα στο Φάληρο είχε κατορθώσει να έχει σε 9 αγωνιστικές την τεράστια συγκομιδή των 9 βαθμών.

Συγκεκριμένα είχε γνωρίσει ήττες από Αστέρα Τρίπολης (1-0), Άρη (0-1), Ατρόμητο (0-1) και Ολυμπιακό (1-0), του πήραν ισοπαλία ΑΕΛ (1-1), ΟΦΗ (2-2) Βόλος (1-1) και νίκησε μόνο τις Λαμία (0-2) και Απόλλων Σμύρνης (1-0). Την ίδια ώρα που, ο δεύτερος (του τρέχοντος βαθμολογικού πίνακα) Άρης, είχε 19 βαθμούς και 2 ματς λιγότερα, ο τρίτος ΠΑΟΚ 18 βαθμούς με ένα ματς λιγότερο και η τέταρτη ΑΕΚ 16 βαθμούς με 2 λιγότερα ματς κι εκείνη.

Καταλαβαίνουμε ότι από εκεί και έπειτα οι πράσινοι έκαναν φοβερή πορεία, θα λέγαμε πρωταθλητισμού, μάζεψαν την διαφορά και μπήκανε στα Play-Off , αλλά στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του μίνι αυτού πρωταθλήματος δεν κατάφεραν να μαζέψουν την διαφορά περισσότερο, παρά μόνο έναν μόλις βαθμό από την ΑΕΚ ενώ οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης άνοιξαν την διαφορά τους.

Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι θα πρέπει να βρουν την αγωνιστική τους πειθαρχία και την συγκέντρωση τους, στοιχεία που έδειξαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα, αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ.

Σίγουρα θα πρέπει να σταματήσουν τα επιπόλαια λάθη τύπου Μαουρίτσιο και να μπαίνουν σε κάθε ματς με το μαχαίρι στα δόντια,να ξέρουν τι ζητάνε, όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός, πάντως παίρνει μέχρι στιγμής σχεδόν άριστα για την αποτελεσματικότητα των επιθέσεων της ομάδας και την κυνηκότητα  των ποδοσφαιριστών του στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ