Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γκαρσία: «Δείχνουμε χαρακτήρα!»

Απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και το αποτέλεσμα του ντέρμπι εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα ακόμη βήμα για εμάς. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια. Κερδίσαμε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα που αγωνίζεται καλά. Πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης. Για όλους μας ήταν κάτι σημαντικό. Κρατάω την προσπάθεια όλων των παικτών, ιδιαίτερα όταν μείναμε με 10. Αυτός είναι ο δρόμος, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τις αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Θέλαμε να αμυνθούμε πιο κοντά στην εστία μας για να έχουμε μετά χώρους στην αντεπίθεση. Ο αντίπαλος ήθελε το κάτι παραπάνω από τη στιγμή που ήταν πίσω στο σκορ, έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς ακόμη και αμυνόμενοι καταφέραμε να έχουμε σημαντικές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Είχαμε μία καθαρή ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς και από τη στιγμή που μείναμε με 10 ήταν φυσιολογικό να οπισθοχωρήσουμε ακόμη περισσότερο.

Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Προσαρμοστήκαμε σε κάποια πράγματα. Πάντα θέλουμε να βρούμε τον τρόπο λειτουργίας που θα βγάλει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και αυτοί να είναι ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και να βρούμε ρυθμό».

 

Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ και αν ήταν δώρο η νίκη: «Για εμάς ήταν σημαντικό που καταφέραμε να το συνδυάσουμε και να πάρουμε τη νίκη εδώ μέσα. Και ειδικά από τη στιγμή που κερδίσαμε δύο συνεχόμενα ντέρμπι. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα υφίσταται πολλές αδικίες πάντα. Ζητάμε λίγη υπομονή, να είμαστε με τους ποδοσφαιριστές. Κανένας δε θέλει να κερδίζει παραπάνω από αυτούς. Βήμα – βήμα για να κατακτήσουμε και άλλους στόχους».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ