Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Βροχή τα γκολ

Καλησπέρα σας. Επειδή δυστυχώς στην εποχή που ζούμε τα σημεία δεν είναι αξιόπιστα, σήμερα θα αλλάξω τακτική και θα σας προτείνω μια τετράδα παιχνιδιών με πολλά γκολ.

 

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ :  Μάχη για ένα εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν θα δώσουν οι δυο Λονδρέζες . Ισόβαθμες στους 55 βαθμούς και με 6 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της σεζόν θα παίξουν ανοιχτά για να πάρουν τη νίκη. Στο over του 1,90.

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. : Ομάδες με ευχέρεια στο γκολ και προβληματικές άμυνες θα προσφέρουν γκολ και θέαμα με έπαθλο τη διεκδίκηση της συμμετοχής τους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Προσφέρεται χαμηλά το over στο 1,45.

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΕΤΙΣ : Στα τελευταία παιχνίδια της η Ρεάλ σκοράρει με ευκολία , όπως αναμένεται να κάνει και σήμερα. Η Μπέτις από την άλλη θέλει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των Μαδριλένων στην άμυνα (εκτός Ράμος, Λούκας και Βαλβέρδε). Και εδώ τα πολλά γκολ είναι μια λογική επιλογή στο 1,55.

 

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Με όπλο τον επιθετικό της οίστρο και την ποιότητα της σαν ομάδα , η Εσπανιόλ οδεύει προς μια άνετη επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Απ’ την άλλη, η Λας Πάλμας , δε μασάει από έδρες και θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο. Σκοράρει αρκετά το τελευταίο καιρό και θεωρώ ότι το over στο 1,85 είναι value bet.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ