Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξανα(έχασε) με το ίδιο σκορ!

Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Στο δημοτικό στάδιο της Ηγουμενίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα να πάρει έστω τον βαθμό και έφυγε ηττημένος με 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι του Βόλου έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες του ματς στο πρώτο ημίχρονο με τους Παπαδημητρίου και Γκιοατά (36ο και 44ο λεπτό αντίστοιχα).

Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ο Θεσπρωτός πίεσε περισσότερο την άμυνα των φιλοξενουμένων, ήταν καλύτερος και ευτύχησε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά του Κοντοέ στο 63ο λεπτό! Οι γηπεδούχοι με το γκολ αυτό, πήραν ψυχολογία και στη συνέχεια απειλήθηκαν ελάχιστα απ΄τους παίκτες του Ολυμπιακού! Μάλιστα η ομάδα του Βόλου, έμεινε και με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Σκοπελίτης στο 85ο λεπτό (με δεύτερη κίτρινη κάρτα)!

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Κίναλης, Τ. Γώγος, Ζιώγας, Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας (84’ Γκάντσιερ), Σαραντίδης (91’ Πέντσας), Σταυρίδης, Ραμίρεζ (69’ Ντερβίσι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός (70’ Ερέρα), Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Γκιοατά (50’ Βουκελάτος, 70’ Νικλητσιώτης), Αγρόδημος, Τσαγκαλίδης, Παπαδημητρίου, Κόλα (90’ Χολέβας), Τζούριτς (50’ Σκοπελίτης).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ