Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΙΚΗ-σε, ξεκόλλησε!

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα 1-0

Οι κυανόλευκοι ξεκόλλησαν απ΄την τελευταία θέση της Football League και πήραν ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση!

Η ομάδα της Νίκης μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ροχάνο! Οι κυανόλευκοι είχαν νέα ευκαιρία με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος στο 30’ αστόχησε σε διαγώνιο σουτ μέσα απ΄την περιοχή. Η Καλλιθέα όμως είχε τη μεγαλύτερη φάση στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Στούπης με ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη!

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 52’ ο Στούπης και πάλι για την Καλλιθέα ανησύχησε την εστία της Νίκης, ενώ οι κυανόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-0, όταν ο Γκαρσία νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας! Ακολούθως η Νίκη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους, διατήρησε με σχετική ευκολία το υπέρ της σκορ και πανηγύρισε την παρθενική της επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα!

Νίκη Βόλου: Περιστερίδης, Καλουτσικίδης, Πολίμος, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Μπόσιο (46′ Μέτσε), Μπιτσάκος, Γκαρσία (61′ Τζοβάρας), Τσιώλης (61′ Μπαλάφας), Κρούθ (77′ Γκονζάλες), Ροχάνο (85′ Σαλαμούρας)
Καλλιθέα: Πάντος, Μουσταφίδης (65′ Παντελίδης), Κρητικός (83′ Σάμιος), Καλύβας, Παπαγγελής (65′ Καββαδίας), Καντέ, Σταύρου (83′ Βασιλειάδης), Στούπης, Ενγκουέμ (65′ Τσιντώνης), Χοτζάλι, Μαρουκάκης

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ