Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε λεπτή ισορροπία.

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Να ευχηθώ υγεία και ευτυχία σε όλους. Μετά από ένα δεκαήμερο αποχής, η superleague επιστρέφει , με τις ομάδες που διεκδικούν την έξοδο τους στην Ευρώπη να πραγματοποιούν τη τελική αντεπίθεση. Ο πιστολέρο , όντας σε φόρμα το τελευταίο μήνα θα επιδιώξει να πετύχει διάνα στα προγνωστικά του και αύτη την αγωνιστική. Δεσπόζουν στο πρόγραμμα των αγώνων οι αναμετρήσεις ΑΡΗΣ- ΟΛΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΕΚ -ΠΑΟΚ.

 

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έφθασε ο Άρης κοντά στη νίκη στη Τρίπολη , αλλά στο τέλος συμβιβάστηκε με την ισοπαλία. Για μια ακόμα φορά εμφάνισε θεματάκια στην άμυνα του με μπροστάρη τον Ροουζ που εσχάτως προβληματίζει με την απόδοσή του. Ο Άρης θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό ,ώστε να παραμείνει σε τροχιά δυάδας. Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι κίτρινοι με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Σε ρυθμούς ρελαντί ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε με σκορ 2-0 την ΑΕΚ και πλέον τον νοιάζει μόνο το νταμπλ. Υπερκέρασε σχετικά εύκολα στη ρεβάνς κυπέλλου το εμπόδιο του ΠΑΣ στο δρόμο για το τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με 82 βαθμούς στο +24 από ΠΑΟΚ και Άρη που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας , σίγουρα θα κάνει ροτέισον στα εναπομείναντα παιχνίδια των play off. Απόντες από τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης οι Παπασταθόπουλος, Μπα ,Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μασούρας και Λάλα.

Εκτίμηση: O Άρης διψάει για τη νίκη , ο Ολυμπιακός από την άλλη θα έχει πολλές απουσίες. Ο άσσος έχει κατρακυλήσει στο δίφραγκο τις τελευταίες ώρες. Θα αποφύγω το σημείο και θα δώσω γκολ γκολ στο 1,95.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με το διαιτητή τα βάζουν στον Παναθηναικό , που λίγο έλειψε να κλέψει τους τρεις βαθμούς στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το τελικό 0-0 άφησε σίγουρα πικρή γεύση στα χείλη των πρασίνων που με νίκη θα πλησίαζαν σε απόσταση αναπνοής την ΑΕΚ στη μάχη της τετράδας. Μονόδρομος η νίκη απέναντι στο σκληροτράχηλο, πλην όμως αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα. Εκτός αποστολής ο Ιωαννίδης.

Παρά την ισοφάριση με τον Άρη στο τελικό 1-1 του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Αστερας και μαθηματικά έμεινε εκτός διεκδίκησης ενός ευρωπαικού εισιτηρίου. Ανανέωσε έως το 2025 ο αναπληρωματικός κίπερ Τσιφτσής. Άγνωστο πως θα αγωνιστεί ο Αστέρας στη Λεωφόρο.

Εκτίμηση: Η ύστατη ευκαιρία του Παναθηναικού να πλησιάσει στην παραδεισένια 4η θέση είναι αύριο. Η ταν ή επι τας. Άσσος στο 1,75.

 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Δεν πήρε τίποτα από το Φάληρο η ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται στο +4 από τον πέμπτο Παναθηναικό στη μάχη της Ευρώπης. Τέλος και το κύπελλο , ύστερα από την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Μίνιμουμ στόχος η εξασφάλιση ενός ευρωπαικού εισιτηρίου για του χρόνου. Μάνταλος , Λιβάι Γκαρσία, Μαχαίρας, Ολιβέιρα, Μπακάκης και Λάτσι κοσμούν το πλούσιο απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Μέτρια εμφάνιση και λευκή ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναικό για το δικέφαλο του Βορρά που συγκατοικεί με τον συμπολίτη Άρη στη 2η θέση. Μεσοβδόμαδα, σφράγισε την παρουσία του στο τελικό του κυπέλλου μετά την ανατροπή με σκορ 2-1 κόντρα στην Ένωση, οπού θα βρει απέναντί του τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ελ Καντουρί και Ιγκνασον εκτός για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Εκτίμηση : Mε στόχο τη νίκη θα παραταχθούν και οι δυο. Θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν. Γκολ γκολ , συνεπώς στο 1,90.

 

Και καλή μας επιτυχία…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ