Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιθετικός μονόλογος χωρίς ουσία!

Νίκη Βόλου-Επισκοπή 0-0

To καλύτερό της παιχνίδι από άποψη απόδοσης πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα της Νίκης, αλλά δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε κάποιο γκολ!

Από την αρχή του αγώνα οι κυανόλευκοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να απειλούνται από την Επισκοπή, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ στο 19ο λεπτό όταν ο Μέτσε μέσα απ΄την περιοχή και από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ! Νέες ευκαιρίες για τους κυανόλευκους στο 37ο και 42ο λεπτό με τους Τζοβάρα και Αλιατίδη αντίστοιχα να αστοχούν κι αυτή  τη φορά!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης, δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Περιστερίδη, με την καλή φάση των φιλοξενουμένων να καταγράφεται αργά και συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό, όταν ο Περιστερίδης απομάκρυνε το σουτ του Λίμα από πλάγια θέση.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Νίκη Βόλου είχε δύο ακόμα καλές στιγμές για να σκοράρει με τον Γκονζάλες στο 89’ και τον Αλιατίδη στο 93’, αλλά τα τελειώματα των παικτών της δεν ήταν τα ιδανικά.

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος (76′ Γκονζάλες), Καλουτσικίδης (84′ Τσιώλης), Μπόσιο (61′ Μπιτσάκος), Μέτσε, Γκαρσία (61′ Σαλαμούρας), Τζοβάρας, Κρουθ, Ροχάνο.

Επισκοπή (Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης (86′ Βαρουξάκης).

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ