Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η προβληματισμένη και ο φορμαρισμένος

Με νωπές τις μνήμες από τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε (21:30, Novasports 1HD) στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των play off της Super League με φόντο τις θέσεις που εξασφαλίζουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Η ψυχολογία είναι σαφώς με το μέρος των φιλοξενούμενων μετά και την πρόκρισή τους στον Τελικό του Κυπέλλου και μάλιστα με ανατροπή. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει υπέρ του και την παράδοση που έχει χτίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο τα τελευταία χρόνια που καταφέρνει να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Μιχάι, Περέιρα και Καγκάβα ενώ η συμμετοχή του Ίνγκασον θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αποστολή δεν ανακοίνωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός όπως το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό.

Η διάθεση στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων είναι αν μη τι άλλο θετική και ανεβασμένη και όλοι προσδοκούν σε ένα αποτέλεσμα που θα φέρει την ομάδα ακόμα πιο κοντά στον ρεαλιστικό στόχο της 2ης θέσης, στην οποία ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή με τον Άρη.

Από την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών σημαντικών του μονάδων. Πιο συγκεκριμένα θα απουσιάσουν από το αποψινό παιχνίδι οι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Μπακάκης, Σιμόες και Μαχαίρας ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Λόπες και Τσιγκρίνσκι. Οι υπόλοιποι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ισπανός κόουτς είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Βόσνιος Peljito Irfan με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ibrisimbegovic Senad και Beljo Davor, 4ος θα είανι ο Φωτιάς και στο VAR o Ισραηλινός Grinfield Orel.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ