Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρωταθλήτρια Κύπρου… η Ομόνοια!

Το 21ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Ομόνοιας είναι γεγονός. Ένα πρωτάθλημα το οποίο ήρθε μετά από 11 χρόνια, όπου οι πράσινοι πέρασαν από πολύ δύσκολες καταστάσεις. 

Η ομάδα του Χένιγκ Μπεργκ νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ στην Αρένα και μετά το 2-2 του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο στάδιο κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το γκολ της Ομόνοιας πέτυχε ο Παπουλλης στο 49′ λεπτό.

Η Ομόνοια τερμάτισε πρώτη στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος με 56 βαθμούς και στη δεύτερη φάση σε εννέα αγωνιστικές μάζεψε άλλους 22 βαθμούς εξασφαλίζοντας τον τίτλο.

Χαμός σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου από τους φίλους της Ομόνοιας, που πανηγυρίζουν έπειτα από 11 χρόνια την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κόρνες από αυτοκίνητα, κροτίδες, πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, ιαχές, τραγούδια, συνθέτουν το σκηνικό που έστησε ο πράσινος λαός.

Το πάρτι άρχισε από την «Αρένα» όπου αρκετοί οπαδοί της Ομόνοιας μαζεύτηκαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και το πανηγύρι κορυφώθηκε με την άφιξη της αποστολής στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», όπου μαζεύτηκαν χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές.

Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που ανέβασε η Ομόνοια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που τραβήχτηκε μέσα από το λεωφορείο και δείχνει την υποδοχή του κόσμους στους πρωταθλητές.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ