Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σωτηρία για ΟΦΗ, μπαράζ για Παναιτωλικό και υποβιβασμός για ΑΕΛ

Η 5η αγωνιστική των play out ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα η αγωνία σταμάτησε για κάποιους, για κάποιους άλλους συνεχίζεται και για άλλους πάλι το όνειρο… έσβησε.

Ο Βόλος συνέτριψε την Λάρισα με 3-1 πράγμα που σημαίνει πως αφού βρίσκονταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας υποβιβάστηκε μαθηματικά στην super league 2. Aπό την άλλη ο Παναιτωλικός δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο και δέχθηκε εξίσου βαριά ήττα από τον Ατρόμητο με 3-1 και πάει κατευθείαν στα μπαράζ.

Τα «καναρίνια» δεν είχαν ικανοποιητική σεζόν και δεν ξεκίνησαν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα play out καθώς μέσα στις πέντε αγωνιστικές πήραν μόλις μία νίκη και τώρα θα χρειαστεί να συνεχίσουν την διεκδίκηση στην πρώτη κατηγορία, με την δεύτερη ομάδα της sl2.

Τέλος ο ΟΦΗ μπορεί να έκανε μία πολύ κακή σεζόν η οποία τον οδήγησε στη μάχη της παραμονής του στην sl1, αλλά τα έδωσε όλα και έμεινε ζωντανός αποδεικνύοντας ότι αξίζει να βρίσκεται στην sl1. Μάλιστα με την σημερινή του νίκη με 2-0 κόντρα στην Λαμία μέσα στην έδρα της, έσπασε και το αήττητο μέχρι τώρα σερί της στα play out.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ