Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η πτωτική πορεία συνεχίζεται!

Τρίγλια-Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Απογοητευτικός παρουσιάστηκε σήμερα στη Χαλκιδική ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος ηττήθηκε χωρίς αντίσταση με 2-0 από την ομάδα της Τρίγλιας.

Η Τρίγλια από την αρχή του ματς είχε την υπεροχή, είχε τις φάσεις και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ στο 41ο λεπτό με τον Τότσκα! Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν καταγράψει και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 35ο λεπτό! Ενδιάμεσα ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ένα καλό σουτ του Βουκελάτου, που κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ Παλαβράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τρίγλια ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 57ο λεπτό όταν ο Ποζατζίδης με κεφαλιά έγραψε το 2-0 δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τους ερυθρόλευκους του Βόλου. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν με ευκολία το υπέρ τους σκορ και απειλήθηκαν ουσιαστικά μόνο στο 90’ όταν ο Τζούριτς αστόχησε σε κεφαλιά.

Η πτωτική πορεία του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται καθώς στα τελευταία 5 παιχνίδια, έχει μόλις μία ισοπαλία και 4 ήττες!

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης, Αγγ. Παπαστεργιανός, Βοσκόπουλος, Μαν. Παπαστεργιανός, Ζγκούρι (64′ Σαρβανίδης), Δόρης (83′ Τσακμάκης), Τότσκα (83′ Σμυρλής), Μπρίτο (64′ Ευθυμιάδης), Ποζατζίδης.
Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης (88′ Πέλκας), Μπουτζίκος, Χολέβας, Γιαννίτσης, Γκιοατά (75′ Κολέλα), Κόλα, Τσαγκαλίδης (62′ Βασιλούδης), Βουκελάτος (75′ Νικλητσιώτης), Ερέρα (46′ Τζούριτς), Παπαδημητρίου

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ