Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πάλι στο μηδέν!

Αιγάλεω-Νίκη Βόλου 0-0

Η Νίκη Βόλου έχει μετατραπεί σε ομάδα της ισοπαλίας και του 0-0! Οι κυανόλευκοι ούτε και σήμερα κατάφεραν να σκοράρουν φέρνοντας την 6η ισοπαλία σε 9 ματς πρωταθλήματος!

Παιχνίδι κέντρου παίχθηκε στο Αιγάλεω στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην κατοχή της μπάλας χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι μοναδικές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο ήταν ένα καλό σουτ του Άλεξ Κρουθ για τη Νίκη στο 15ο λεπτό, ενώ στο 30ο λεπτό, επικίνδυνο γυριστό σουτ του Μπαρμπαρούση για το Αιγάλεω κατέληξε άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε περισσότερο και κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο. Συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό απίστευτη ευκαιρία χάθηκε για την ομάδα της Νίκης όταν ο Κρουθ από κοντά με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ! Οι γηπεδούχοι του Αιγάλεω προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα να πιέσουν, όμως η άμυνα των κυανολεύκων κράτησε με ευκολία τους επιθετικούς μακριά απ΄την εστία του Περιστερίδη.

Aιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος (66′ Τσίτσαρης), Βλάχος, Μαχαίρας, Σταματάκης (57′ Γουερέ), Μπαρμπαρούσης, Χαντί, Τσιλιγκίρης.

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Πολίμος (66’ Σαλαμούρας), Καλουτσικίδης (68’ Πέτσης), Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Μπόσιο, Μέτσε, Γκαρσία (46’ Αργύρης), Κρουθ, Τζοβάρας (46’ Γκονζάλες), Ροχάνο.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ