Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εύκολη και καθαρή νίκη!

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΠ Κοζάνης 3-0

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς «πάτησε» γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ κόντρα στην ομάδα της Κοζάνης!

Στο πρώτο ημίχρονο οι Βολιώτες είχαν την υπεροχή στο ματς και έκαναν τρεις τελικές προσπάθειες. Στο 18ο λεπτό ο Βουκελάτος με σουτ απείλησε την εστία της Κοζάνης, ενώ στο 32’ ο Κόλα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σταυρίδη! Ακολούθως στο 45΄ο Βουκελάτος με ψηλοκρεμαστό σουτ σχεδόν απ΄το κέντρο του γηπέδου πήγε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ, όμως ο γκολκίπερ Σταυρίδης κατάφερε να απομακρύνει!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ανωτερότητα του Ολυμπιακού Βόλου μετουσιώθηκε σε τρία τέρματα! Πιο συγκεκριμένα στο 61’ με καρφωτή κεφαλιά του Γιαννίτση οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ! Στο 75’ ήρθε και το δεύτερο γκολ με ψύχραιμο πλασέ του Παπαδημητρίου! Το «κερασάκι» στην εύκολη επικράτηση των ερυθρολεύκων πέτυχε ο αρχηγός Μπουτζίκος με διαγώνιο σουτ στο 81ο λεπτό!

Από την άλλη πλευρά, η Κοζάνη είχε δύο καλές στιγμές να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά αφενός στο 92’ ο Λι σούταρε στο δοκάρι της εστίας και αφετέρου στο 94’ ο Ταϊρης αστόχησε με σουτ μέσα απ΄την περιοχή!

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Λαδάς, Σκοπελίτης (83′ Πέλκας), Μπουτζίκος (83′ Κατσούκης), Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά, Κόλα, Βουκελάτος (73′ Κολέλα), Παπαδημητρίου, Τζούριτς (46′ Τσαγκαλίδης), Νικλητσιώτης (67′ Ερέρα)
ΑΕΠ Κοζάνης (Νάντβορνικ): Σταυρίδης, Τρομπούκης (61′ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (80′ Τσελέπης), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας (80′ Λι), Ντινόπουλος (46′ Αιχμαλωτίδης), Ταίρης, Βοριαζίδης (80′ Τσιάρας), Φωλίνας

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ