Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λύση συνεργασίας με φιλικό μήνυμα!

Μετά τα άσχημα και συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Football League, σήμερα το πρωί λύθηκε η συνεργασία του προπονητή Στάικου Βεργέτη με τη Νίκη Βόλου.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ευχαριστεί  τον κ.Βεργέτη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή.

Ο Στάικος Βεργέτης από τη μεριά του έστειλε φιλικό, αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς όλους. Πιο αναλυτικά: “Φίλες και φίλοι της Νίκης Βόλου, σας αποχαιρετώ με πολλά κι ανάμεικτα συναισθήματα. Συναισθήματα χαράς κι ευτυχίας που σας γνώρισα, που υπηρέτησα αυτόν τον μεγάλο κι ιστορικό σύλλογο, συναισθήματα λύπης που η χρονιά δεν εξελίχθηκε, όπως όλοι προσδοκούσαμε. Θέλω να ξέρετε ότι προσπάθησα πολύ, με ταπεινότητα και συνέπεια, να επιτελέσω τα καθήκοντά μου και να βοηθήσω την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της. Φεύγω γεμάτος αγάπη, σαν την αγάπη που μου δώσατε, όση ποτέ δεν εισέπραξα σε άλλα μέρη.

Φεύγω γεμάτος ευγνωμοσύνη, από την τιμή που μου έκαναν οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενέτης να μου αναθέσουν την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, να με στηρίξουν στα δύσκολα και να γίνουν, εσαεί, δύο καλοί μου φίλοι. Φεύγω γεμάτος ενέργεια, από τη βοήθεια των συνεργατών μου και τον ιδρώτα των παικτών που συνεργάστηκα. Φεύγω, αφήνοντας φίλους, τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα που καθημερινά μοχθήσαμε για την εξέλιξή της, άνθρωποι που άνοιξαν τα σπίτια τους και την αγκαλιά τους και με στήριξαν πραγματικά.

Φεύγω… σωματικά, γιατί το μυαλό κι η καρδιά μου θα είναι πάντα στην πόλη αυτή να μου θυμίζουν όσα έζησα κι όσα όμορφα ένιωσα.

Να έχετε όλοι υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας!”.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ