Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

«Διπλό» στην εκπνοή…

Με το διπλό φεύγει η Παναχαϊκή από το Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας μετά το 2-3 στις καθυστερήσεις με… δράστη και πάλι τον Βόσνιο Μπάτροβιτς.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τους γηπεδούχους να έχουν πέσει και μαθηματικά από τη περασμένη αγωνιστική, και τη Παναχαϊκή να έχει εξασφαλίσει τη παραμονή από νωρίς, οι παίκτες των δύο ομάδων προσέφεραν όμορφο θέαμα.

Η ομάδα της Ιεράπετρας κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 51’ με τον Πατρίκ Βουό.Ο Πριόνας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Βουό με πλασέ να γράφει το 1-0.Άμεση ήταν η απάντηση της Παναχαϊκής για το 1-1 που έγινε στο 55’, όταν ο Μπάτροβιτς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Οι κοκκινόμαυροι του Καραπίτσου πήραν προβάδισμα 1-2 με τον Γιούση στο 83’, όταν με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο.Το 2-2 έκανε ο Κοτόπουλος με κεφαλιά στο 86’ μετά από σέντρα του Καψάλη.Το τελικό αποτέλεσμα 2-3 διαμόρφωσε ο Μπάτροβιτς στο 93′, δίνοντας τη νίκη γοήτρου στην Παναχαϊκή.Ο Γιούσης πάσαρε στον Μπάτροβιτς, με τον Βόσνιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου διαμορφώνοντας το 2-3.

Συνθέσεις:

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Παπαδόπουλος, Περδίκης, Σμίλτος, Χιντζίδης (63’ Ζήσης), Γκίνη, Φουάσης (74’ Κοτόπουλος), Λεμονής, Ντούνης (46’ Βουό), Τσιλιγγίρης (86’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπαράτα, Πριόνας (63’ Καψάλης).

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Λαρέα, Μπελεζάκης, Σταμόπουλος (61’ Ανάκογλου), Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος (64’ Τσερούτι), Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς (71’ Σκεπετάρης).

ΠΑΤΡΑ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ