Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νίκη… δια πυρός και σιδήρου επί της Τρίγλιας!

Η νίκη ήταν επιτακτική ανάγκη στον Πανσερραϊκό μετά τις δύο σερί ήττες από Καβάλα και Πιερικό που είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του προπονητή Πέτρου Στοΐλα από τον πάγκο των «λιονταριών». Μετά απ’ όλα αυτά οι Σερραίοι ήξεραν ότι ακολουθεί ένα πρόγραμμα με τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς (Τρίγλια, Θεσπρωτό, Κοζάνη), στα οποία εάν θέλουν να μη χάσουν κι’ άλλο την επαφή τους με την προνομιούχο δυάδα της βαθμολογίας του βορείο ομίλου, θα πρέπει να πετύχουν το απόλυτο.

Η αρχή, έστω και δύσκολα, έγινε με την Τρίγλια με τον Ιβοριανό Μέσσι να… βγάζει το φίδι από την τρύπα, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και τους Σερραίους να επιστρέφουν στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 1-0 της ομάδας της Χαλκιδικής. Η νίκη αυτή όμως ήρθε «δια πυρός και σιδήρου» θα έλεγε κανείς για τα «λιοντάρια», οι οποίοι έχοντας ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον γυμναστή Γιάννη Γκιόκα, έδειχναν να μην… έχουν συνέλθει από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ψάχνοντας τα πατήματά τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο (0-0) και απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα η οποία τα πρόσεξε πρώτα την αμυντική της λειτουργία και στη συνέχεια έβγαινε στην αντεπίθεση.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα όταν στο 52’ σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Ποζατζίδης βρήκε τον Δόρη ο οποίος μπήκε μόνος στην περιοχή του Καβουσάκη όμως το πλασέ του ήταν κακό με την ευκαιρία να χάνεται… Ότι δεν κατάφερε ο παίκτης της Τρίγλιας στην προηγούμενη φάση, το πέτυχε για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Μέσσι ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή και δίνοντας αρκετό φάλτσο στην μπάλα, την έστειλε στο δεξί «Γ» του Παλαβράκη ανοίγοντας το σκορ. Στη συνέχεια οι… παλμοί ανέβηκαν με τα σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλατζή από τη Θεσσαλία, βρήκε τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μια σπουδαία από βαθμολογική άποψης νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να κατακτήσουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγεί στην επόμενη κατηγορία.

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γ. Γκιόκας): Καβουσάκης, Κουτσίδης, Κασμερίδης, Ζέρης, Τσόπελας, Κρητικός, Ψάλτης (71’ Μαρκιόνι), Μέσι, Πέτρου (90+1’ Μασκανάκης), Τσιμίκας (81’ Γιανναράκης), Γκούρτσας (70’ Πράντο)

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κ. Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιεργκής, Α. Παπαστεργιανός, Βοσκόπουλος (88’ Ευθυμιάδης), Μ. Παπαστεργιανός, Ζγκούρι, Δόρης, Τότσκα, Σαρβανίδης (60’ Μπρίτο), Ποζατζίδης (85’ Σμυρλής)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών  ΣΚΟΡΕΡ: 56’ Μέσι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ψάλτης, Μασκανάκης – Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΦΩΤΟ: Serressport.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ