Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνήθισε στις ισοπαλίες!

Ιάλυσος-Νίκη Βόλου 1-1

7η ισοπαλία σε 11 αγώνες πρωταθλήματος για τη Νίκη Βόλου, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ σε ολόκληρη τη Football League!

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν με ελαφριά υπεροχή έναντι των γηπεδούχων, δεν έβρισκαν όμως τους διαδρόμους για να απειλήσουν την εστία του Ανδρούτσου. Αντίθετα στην πρώτη μεγάλη φάση που είχε ο Ιάλυσος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Μαστραντωνάκη. Μετά το γκολ η ομάδα της Νίκης έδειχνε αδύναμη να αντιδράσει και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς ευκαιριών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη απείλησε δύο φορές (46’ και 59’) με τον Ροχάνο, ο οποίος δεν τέλειωσε σωστά τις φάσεις που του δόθηκαν! Ο Ιάλυσος προσπαθούσε με σωστή αμυντική τακτική να κρατήσει το υπέρ του σκορ και σε μια αντεπίθεση έχασε μια καλή ευκαιρία όταν ο Χριστόπουλος στο 86ο λεπτό αστόχησε σε σουτ απ΄το ύψος της περιοχής. Οι κυανόλευκοι του Βόλου όμως στο 91’ μπόρεσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν ο Λούκας Γκαρσία με εντυπωσιακό ανάποδο «ψαλίδι» ισοφάρισε σε 1-1!

Ιάλυσος (Χαντές): Ανδρούτσος, Τερζίου, Σκεντεράι, Μπουσάι, Καρπαθάκης, Μανιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούσσος, Παπαδόπουλος (81’ Χριστόπουλος), Μαστραντωνάκης (86’ Πατσίλης), Σταθόπουλος (71’ Γιώργου).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Αλιατίδης(88’ Αργύρης), Τσιμπούκας (λ.τ. 88’ Σαλαμούρας), Μπαλάφας (65’ Τζοβάρας), Καλουτσικίδης, Πολίμος, Μέτσε, Γκαρσία, Κρουθ (65’ Ντομίνγκεζ), Τσιώλης (38’ Γκονζάλες), Ροχάνο.

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ