Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χάνει το EURO ο Τερ Στέγκεν

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Μαρκ Τερ Στέγκεν αφού το πρόβλημα που έχει στο δεξί του γόνατο όλη τη σεζόν δεν έχει υποχωρήσει.

Έτσι ο άτυχος 29χρονος  Τερ Στέγκεν δε θα μπορέσει να δώσει το παρόν στους αγώνες του EURO 2020 με τα «πάντσερ». Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστή την απόφασή του μαζί με το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είμαι απογοητευμένος για τη χθεσινή ήττα και τώρα δεν μπορούμε πλέον να κερδίσουμε τη La Liga. Μετά από ένα περίπλοκο ξεκίνημα της σεζόν, δείξαμε καλό χαρακτήρα με 19 αγώνες αήττητοι, αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε αυτήν τη φόρμα. Αποφάσισα μαζί με την ιατρική ομάδα του συλλόγου ότι θα κάνω μια συμπληρωματική παρέμβαση στο γόνατό μου.

Λυπάμαι που θα χάσω το EURO 2020 αυτό το καλοκαίρι με τη Γερμανία. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υποστηρίζω τη χώρα από στο σπίτι μου. Ελπίζω να κερδίσουμε! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν επιστρέφουμε στο γήπεδο, ελπίζω να μπορούμε να παίζουμε με τους φιλάθλους μας στα γήπεδα. Μου έχει λείψει
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε μια δύσκολη περίοδο και μείνετε υγιείς!»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ