Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Διαλέξτε σενάριο…

 1. Νίκες Λεβαδειακού και Ιωνικού με την ίδια επιθετική συγκομιδή: Οι δύο πρωτοπόροι επικρατώντας ανεβαίνουν στους 53 βαθμούς και εξασφαλίζουν τις θέσεις 1-2 του πίνακα.Η μεταξύ τους ισοβαθμία μένει ως έχει ευνοώντας τον Λεβαδειακό (με το κριτήριο της καλύτερης άμυνας) που ανεβαίνει αυτόματα στη Super League 1.Ο Ιωνικός δίνει μπαράζ με τον Παναιτωλικό.
 2. Νίκες Λεβαδειακού και Ιωνικού με τους Βοιωτούς να σκοράρουν περισσότερο: Απευθείας άνοδο για τον Λεβαδειακό με το κριτήριο της καλύτερης επίθεσης.Στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό ο Ιωνικός.
 3. Νίκες Λεβαδειακού και Ιωνικού με τον Λεβαδειακό να σκοράρει περισσότερο: Πρώτος ο Ιωνικός (με το κριτήριο της καλύτερης επίθεσης).Ο Λεβαδειακός στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό.Αν οι Νικαιώτες νικήσουν και πετύχουν έστω ένα γκολ παραπάνω από τον Λεβαδειακό την τελευταία αγωνιστική τότε εξασφαλίζουν εκείνοι απευθείας την άνοδο.
 4. Νίκη Λεβαδειακού, ισοπαλία Ιωνικού: Ο Λεβαδειακός παίρνει το εισιτήριο για την Super League 1 και ο Ιωνικός πηγαίνει στο μπαράζ ανόδου με τον Παναιτωλικό.
 5. Νίκη Λεβαδειακού, ήττα Ιωνικού: Ο Λεβαδειακός ανεβαίνει στη Super League 1 και στα μπαράζ κόντρα στον Παναιτωλικό, παίρνει θέση ο Εργοτέλης.
 6. Ισοπαλία Λεβαδειακού, νίκη Ιωνικού: Ο Ιωνικός ανεβαίνει στη Super League 1 και ο Λεβαδειακός πηγαίνει στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό.
 7. Ισοπαλία Λεβαδειακού, ισοπαλία Ιωνικού: Η βαθμολογία μένει ως έχει. Με τον Λεβαδειακό στη Super League 1 και τον Ιωνικό στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό
 8. Ισοπαλία Λεβαδειακού, ήττα Ιωνικού: Ισοβαθμούν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας (51β) Λεβαδειακός και Εργοτέλης.O Λεβαδειακός παίρνει το εισιτήριο για την Super League 1 μιας και έχει δύο νίκες επί του Εργοτέλη (σε κανονική διάρκεια και play-offs).Οι Κρητικοί λοιπόν παίζουν μπαράζ.
 9. Ήττα Λεβαδειακού, νίκη Ιωνικού: Ο Ιωνικός ανεβαίνει στη Super League 1 και στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό εμφανίζεται η Ξάνθη.
 10. Ήττα Λεβαδειακού, ισοπαλία Ιωνικού: Ιωνικός και Ξάνθη ισοβαθμούν στους 51 βαθμούς και την κορυφή.Η Ξάνθη έχει καλύτερα αποτελέσματα από τους Νικαιώτες στα μεταξύ τους παιχνίδια (2 νίκες, 1 ισοπαλία) άρα ανεβαίνει εκείνη απευθείας στη Super League 1 και ο Ιωνικός πηγαίνει στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό.
 11. Ήττα Λεβαδειακού, ήττα Ιωνικού: Ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Εργοτέλης και η Ξάνθη (51β).Ο Εργοτέλης έχει πλεονέκτημα στα μεταξύ τους και παίρνει το εισιτήριο απευθείας για την άνοδο.Η Ξάνθη παίζει μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

 

Αυτά είναι τα έντεκα σενάρια για τις 2 πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης στην Σούπερ Λιγκ 2, από τις οποίες η πρώτη θέση δίνει απευθείας το «χρυσό» εισίτηριο για τη μεγάλη κατηγορία, ενώ η 2η θέση οδηγεί στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία & την τελευταία αγωνιστική.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ