Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διακοπές, μεταγραφές και πώληση!

Άρχισαν πλέον οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Βόλου, έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν καθώς η ομάδα τερμάτισε πρώτη στα play-out και συνολικά στην 7η θέση του πρωταθλήματος της SuperLeague 1.

Σε αντίθεση με τους παίκτες, οι διοικούντες αναζητούν νέους παίκτες για τη στελέχωση και ενίσχυση της ομάδας. Ήδη «κλεισμένες» μεταγραφές θα πρέπει να θεωρούνται ο τερματοφύλακας Κότνικ, ο Ολλανδός επιθετικός Φαν Βέρτ και ο Ισπανός εξτρέμ Πάολο Φερνάντες. Η αναζήτηση στην αγορά της Λατινικής Αμερικής συνεχίζεται προς την κατεύθυνση να βρεθεί ένα καλό «10αρι» που θα κάνει τη διαφορά!

Από τους υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ, άγνωστο είναι ακόμα το μέλλον των Μαρτίνες και Μπουένο, ενώ ήδη έχουν αποχαιρετίσει την ομάδα οι Ντεντάκης και Γκαραβέλης.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα, ο αμυντικός Γεράσιμος Μήτογλου μεταγράφεται στην ΑΕΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Γεράσιμο Μήτογλου για όσα πρόσφερε στην ομάδα στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του.

Όλοι στην ΠΑΕ Βόλος είμαστε σίγουροι ότι η καριέρα του Σίμου θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία κάνοντας μας όλους υπερήφανους.

Σίμο σε ευχαριστούμε…“.

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ