Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ραντεβού Γκαρσία-Ιβάν!!

Μια  χρονιά που έδειχνε εντελώς χαμένη, σώθηκε στο 90′ με το γκολ του Κρμέντσικ και την κατάκτηση του Κυπέλλου (αλλά και της 2ης θέσης στα πλέι οφ) και είναι φυσιολογικό στην Μικράς Ασίας να σχεδιάζουν (πάντα με τις εντολές του Ιβάν Σαββίδη) την επόμενη μέρα, αφού η νέα χρονιά (με τους προκριματικούς του Europa Conference League) είναι πολύ κοντά.

Την  ώρα που οργιάζουν οι φήμες περί επαφών του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από την πλευρά της  ΠΑΕ, ο Πάμπλο Γκαρσία (αύριο κιόλας  Τετάρτη) θα έχει συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου για το μέλλον της συνεργασίας τους, που  θα  καθορίσει  και  τα  υπόλοιπα μεγάλα  ανοιχτά θέματα (στο  αγωνιστικό κομμάτι), μεταγραφικός σχεδιασμός, δανεικοί, ανανεώσεις κλπ.

Είναι δεδομένες οι εντολές του Ιβάν Σαββίδη στα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο απολογισμός  και η αποτίμηση της χρονιάς που ολοκληρώθηκε να γίνουν άμεσα, ώστε να σχεδιαστεί τόσο  η επόμενη το ταχύτερο δυνατό, όσο και το οργανόγραμμα της ΠΑΕ (διοίκηση, τεχνικός  διευθυντής κλπ).

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε έναν και μόνο στόχο στους συνεργάτες του, ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια αξιόλογη Ευρωπαϊκή πορεία (στη νέα διοργάνωση)  έτσι ώστε να διαγραφεί η φετινή ιδιόμορφη και μέτρια (ουσιαστικά παρά την κατάκτηση του κυπέλλου) χρονιά.

Η έντονη συνεπώς φημολογία που αναπτύχθηκε στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, σχετικά με τον Ρουμάνο προπονητή, διαψεύδεται απ’ τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ που ξεκάθαρα τονίζουν πως δεν υπάρχει κανενός είδους συμφωνία για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ