Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εμφάνιση για ΝΙΚΗ, αλλά τελικά ισόπαλη!

Νίκη Βόλου-Καλαμάτα 2-2

Με 15 τελικές για τη Νίκη Βόλου και μόλις 3 προσπάθειες για την ομάδα της Καλαμάτας, το ματς έληξε ισόπαλο! Άλλωστε αυτή είναι κι η ομορφιά του ποδοσφαίρου! Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος!

Στο πρώτο ημίχρονο δύο στημένες φάσεις καθόρισαν το σκορ! Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ και ο Ροχάνο με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε λογαριασμό για τους γηπεδούχους γράφοντας το 1-0! Δέκα λεπτά αργότερα στο 23’ η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι σε χέρι που έκανε ο Ροχάνο και το εκτέλεσε εύστοχα ο Φελίπε ισοφαρίζοντας για τη «Μαύρη Θύελλα»! Στο 42ο λεπτό ευκαιρία για τους κυανόλευκους να προηγηθούν, όταν η προβολή του Ροχάνο κατέληξε άουτ, μετά την ωραία σέντρα του Τζοβάρα!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου ανέβασε τον ρυθμό της κατακόρυφα και έκλεισε την Καλαμάτα στα καρέ της! Στο 53’ διαγώνιο σουτ του Γκονζάλες αποκρούστηκε απ’τον τερματοφύλακα Ταϊρη, ενώ στο 57’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τζοβάρα, αλλά ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταϊρη που έσωσε και πάλι την εστία του αποκρούοντας! Ακολούθως στο 65’ ο Γκαρσία με ατομική ενέργεια και σέντρα βρήκε τον Ροχάνο, ο οποίος με κοντινή προβολή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έγραψε το 2-1 για τους κυανόλευκους!

Στη συνέχεια η Νίκη Βόλου έδειξε σημάδια κόπωσης, έχασε για λίγη ώρα την κατοχή στο χώρο του κέντρου και στο 77’ ο Ηλιόπουλος με δυνατό σουτ ισοφάρισε εκ νέου για την Καλαμάτα σε 2-2!

Τέλος, τεράστια κλασική ευκαιρία έχασε και πάλι η Νίκη στο 89’ όταν ο Αργύρης εξ’επαφής μέσα απ΄την μικρή περιοχή σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας Ταϊρης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας την ισοπαλία για την ομάδα του!

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης (86′ Πολίμος), Τσιμπούκας, Αργύρης, Μέτσε (94′ Σαλαμούρας), Μπόσιο, Τζοβάρας, Μπαλάφας, Γκαρσία (79′ Ντομίνγκεθ), Γκονζάλες (79′ Κρουθ), Ροχάνο
Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταίρης, Μαβινγκά (63′ Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Γκαλίτσιος, Ευαγγέλου, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος (67′ Σουμπίνιο), Παυλίδης (84′ Σαλίν), Μπουσμπίμπα (63′ Ηλιόπουλος), Μαρκόφσκι, Φελίπε (63′ Αλεξόπουλος)

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ